27 augusti 2017
16:30

Kungsladugårds BK

Referat: Solängens BK - Kungsladugårds BK

Dagens andra match var en träningsmatch mot Kungsladugårds BK som spelades uppe på Förbovallen. Många killar hade spelat matcher innan denna under helgen. Vi tycker att vi spelar bra fotboll matchen igenom och vinner bollen väldigt högt upp på plan. Tyvärr tappar vi in 0-1 på ett långskott i första perioden, vi har en stolpträff i sista sekundrarna i första perioden. Andra perioden äger vi helt och trycker på väldigt bra, tyvärr vill det sig inte riktigt och bollen vill inte in i mål. Vi skapar många fina chanser både genom spel och fasta situtationer. I slutet av andra perioden får vi en straffspark som förvältas väl och vi kvitterar till 1-1. Sista perioden har båda lagen en hel del chanser men matchen slutar 1-1. Bra kämpat av alla killar.